Over ons

Groenfra is een dynamisch bedrijf met gemotiveerde medewerkers. Met onze kennis en ervaring gaan we geen enkele ‘groene’ uitdaging uit de weg. 

Neem contact op
Onze diensten

Wij zijn specialist in ‘groene infra’. Infrastructuur met een grondig groen concept. Zoals het aanleggen en onderhouden van recreatieterreinen, sportvelden, parken, tuinen, openbaar groen en oeverbescherming.

Diensten
LAATSTE NIEUWS
Herstructurering Groenfra Lees bericht
TC Groentechniek

TC Groentechniek is een dynamisch bedrijf, met meer dan 25 gemotiveerde medewerkers. Overheid, bedrijven en particulieren schakelen ons in voor het verzorgen, onderhouden, beplanten en aanleggen van recreatieterreinen, bedrijfsterreinen, sportvelden, parken en tuinen. TC Groentechniek onderscheid zich door kwaliteit, flexibiliteit (werken met eigen materieel), uitstekende communicatie en het aandragen van duurzame oplossingen. Met onze brede kennis en ervaring gaan we geen enkele ‘groene’ uitdaging uit de weg. Van turn-key projecten, met eigen ontwerp en uitvoering, tot het alleen regelen en uitvoeren van het onderhoud. 
Vandaar ons motto: TC Groentechniek – Voor Groene Infra.

MVO

TC Groentechniek adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij groene infra projecten. Dat doen we vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid.
TC Groentechniek werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke producten. We zijn VCA** en ISO-9001:2008 gecertificeerd.