Een project in gedachte?

Heeft u een project in gedachte? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen
In het kort

Wij ontwerpen, adviseren en leggen parken aan. Daarnaast verzorgt TC Groentechniek periodiek onderhoud of op basis van nacalculatie.

← Terug naar overzicht
Onder andere:
  • Parkbeheer
  • Snoeien & Maaien
  • Combinatie van grijze en groene infra werkzaamheden
  • Ontwerp, Advies en Beheer

Parken vervullen recreatieve functies. Zo wordt de mogelijkheid geboden tot rust, spel, sport en studie. Voor verschillende functies zijn meestal afzonderlijke delen van een park aangewezen, zoals een roei- of visvijver, renbaan, ligweide, festivalterrein, horeca, kinderboerderij etc. Parken vervullen daarnaast functies op het gebied van esthetiek, natuur of milieu. Bestuurders van steden zien een stadspark als onmisbare aanvulling op de bebouwing. Binnen parken is er ruimte voor wilde planten en dieren, in het bijzonder in nationale en natuurparken. Parken dragen bij aan een plezierig stadsklimaat doordat bomen stof afvangen en het klimaat temperen.

TC Groentechniek ontwerpt, adviseert en onderhoud parken in de breedste zin van het woord. Naast maaien, snoeien, planten, waterbeheer, onkruidbestrijding en het schoonhouden van parken, pakt TC Groentechniek ook het infra-deel op.

Een project in gedachte?

Heeft u een project in gedachte? Neem dan contact met ons op.

Contact
Contact opnemen